Ciucă, despre poza cu Nicușor Dan, pe Arena Națională: Arată cât de disperați sunt alții să vină să facă o poză cu noi© romaniatv.net

Ciucă, despre poza cu Nicușor Dan, pe Arena Națională: Arată cât de disperați sunt alții să vină să facă o poză cu noi

, 4 știri, 37 vizualizări

Nicolae Ciucă explică fotografia cu Nicușor Dan de pe Arena Națională. Într-o conferință de presă susținută la Timișoara, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre prezența sa la meci alături de Nicușor Dan. Acesta a clarificat situația, explicând că a participat la meci împreună cu fiul său și că locul din dreapta sa era rezervat pentru Dan Motreanu, care nu a putut ajunge din cauza unei urgențe. Nicușor Dan a ocupat locul liber doar pentru a face o fotografie.

„Am fost la meci cu băiatul meu. În dreapta mea trebuia să stea Dan Motreanu, care din păcate n-a mai reușit să ajungă, pentru că a avut o problemă cu un candidat căruia i s-a făcut rău. Locul a fost liber, domnul Nicușor Dan a venit lângă mine, a făcut o poză și a plecat. Deci nu am fost cu el la meci”, a declarat Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă a subliniat că prezența lui Nicușor Dan alături de el arată cât de atractiv este PNL și cât de mult doresc alte persoane să fie asociate cu partidul: „Mie mi-a plăcut foarte mult că a venit, pentru că asta arată cât de multă atractivitate are Partidul Național Liberal și cât de disperați sunt alții să vină să facă o poză cu noi. Păi, nu e bine? E foarte bine!”.