Clotilde Armand, despre vizita primelor doamne la Școala Uruguay din Sectorul 1: am fost retrasă de pe lista de invitați© cotidianul.ro

Clotilde Armand, despre vizita primelor doamne la Școala Uruguay din Sectorul 1: am fost retrasă de pe lista de invitați

, 5 știri, 16 vizualizări

„Școala Gimnazială "Uruguay" este un proiect la care țin mult și pentru care am muncit mult. Un proiect pe care l-am propus săptămâna aceasta la vot în ședința de Consiliu Local și care a trecut cu unanimitate de voturi. Peste 150 de elevi din Ucraina își vor desfășura orele de curs într-un spațiu special amenajat cu profesori de origine ucraineană sau în sistem online cu școli din Ucraina.

Am fost anunțată în ultimul moment că am fost retrasă de pe lista de invitați participanți la evenimentul de astăzi cu toate că această școală este proiectul Primăriei Sectorului 1. Motivul?! Vă las pe voi să-l ghiciți. Eu n-am primit nici o lămurire. Sunt multe lucruri care nu se văd în spatele acestei vizite.

Și din păcate din cauza unor orgolii politice ale unor persoane din vârful Statului Român este destul de frustrant să vezi cum munca ta și a echipei tale este atribuită unor personaje care n-au pus umărul deloc la acest proiect. Au venit unii politicieni să-și băga capul în poză. Nimic consistent”, a scrie Clotilde Armand pe Facebook.