Coldea, Coldea și iar Coldea3Foto1Video© romaniatv.net

Coldea, Coldea și iar Coldea

, 11 știri, 51 vizualizări

Astăzi, site-ul Corect-News îi este dedicat în mare parte generalului cu patru stele Florian Coldea. Cel care a fost mulți ani de zile înșurubat de Traian Băsescu la butoanele SRI. Care a construit împreună cu Monica Macovei și cu Laura Codruța Kovesi statul subteran, în care în final au fost prinși ca de o caracatiță oameni de afaceri, politicieni, jurnaliști și mai ales procurori și judecători. Cel care ulterior a devenit președintele statului subteran. Despre rețeaua lui se scrie azi pretutindeni în lume. Și, în fine, Coldea a încercat un răspuns.

Răspunsul lui Florian Coldea, extrem de lung, de plictisitor, plin până la refuz de banalități, de insinuări și chiar de insulte adresate unor importanți jurnaliști, a venit cu scurt timp înainte ca jurnalistul de investigații Liviu Alexa să realizeze o performanță pe care într-un fel am anticipat-o.

El l-a determinat pe fostul președinte și prim-ministru albanez, aflat în prezent în arest la domiciliu din motive politice, domnul Sali Berisha, să revină cu noi detalii în acuzațiile pe care le aduce regimului socialist condus de premierul Edi Rama, care a creat la rândul său o întreagă rețea națională și internațională, care în paralel are menirea de a lovi în adversarii săi politici, dar și de a procura uriașe fonduri ilegale, inclusiv din traficul de stupefiante de mare risc, fonduri pentru a corupe și a-și duce mai departe campania electorală.