Concert-maraton in memoria victimelor Covid-19. Scaunele Arenei Nationale vor fi, insa, goale3Foto© realitatea.net

Concert-maraton in memoria victimelor Covid-19. Scaunele Arenei Nationale vor fi, insa, goale

, 5 știri, 28 vizualizări

Marcel Pavel, Alexandra Ungureanu, Cleopatra Stratan și Ruby vor concerta vineri, pe Arena Națională din București, în memoria celor peste 56.000 de victime ale pandemiei de COVID-19. Concertul va avea loc fără public, fiind transmis în direct, de la ora 18.00, pe TVR și pe rețelele de socializare.

În cadrul evenimentului-maraton muzical „Artiști pentru viață” și-au confirmat prezența soliști, formații de muzică, de coregrafie și corale într-un spectacol care va începe la ora 18,00 și va avea loc fără public, cu scaunele goale, „ocupate simbolic de inima fiecăruia dintre cei peste 56.000 de români care și-au pierdut viața în lupta cu virusul”, scrie în comunicatul citat de Agerpres.

„Concertul este unul simbol, în memoria inimilor care s-au oprit. Fiecare interpret își dorește să transmită speranță și să cheme oameni ca mine și oameni ca tine la o luptă împotriva adevăratului inamic: boala, virusul, neîncrederea, lipsa de unitate. Pentru a cataliza în sufletele românilor solidaritate în fața tragediei prin care țara trece de aproape doi ani”, a declarat Petre Năstase, președinte al Asociației FilmEvent și cel care a semnat scenariul și regia evenimentului.