Concurenții de la America Express au primit cea mai grea probă din toată competiția: „Mi s-a făcut rău instant”3Foto© libertatea.ro

Concurenții de la America Express au primit cea mai grea probă din toată competiția: „Mi s-a făcut rău instant”

, 4 știri, 16 vizualizări

Concurenții de la America Express – Drumul Aurului au trecut prin cea mai grea probă a competiției. Cele cinci echipe rămase în show-ul de la Antena 1 au fost provocate să mănânce viermi comestibili.

Frig, ploaie și… un mic dejun de groază! Asta îi așteaptă pe concurenții America Express la începutul celei de-a opta etape a competiției. În seara aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1, prima probă a noii etape din Columbia se va dovedi o piatră de încercare pentru cele 5 echipe rămase pe Drumul aurului.

După mai bine de 3.000 de kilometri parcurși în spectaculosul reality show, cursa din Columbia devine din ce în ce mai solicitantă. „Sincer să fiu chiar nu mi-am imaginat că voi ajunge în această etapă. Sunt și mândru de mine, și un pic obosit. Dar mai mult mândru decât obosit”, a declarat Puya. „E o cursă foarte grea. Începem să ne resimțim un pic”, a spus Jean Gavril. „Suntem cu energia pe la 60%. Iar ploaia și frigul îți iau și ele din energie”, a mărturisit Cătălin Bordea.