
Concurentul care a impresionat la Chefi la cuțite. Toți cei patru jurați i-au oferit cuțitele de aur
Ediția de miercuri, 26 martie, a emisiunii Chefi la cuțite, a adus un moment istoric în audițiile show-ului culinar. Mai exact, toți cei 4 jurați au oferit cuțitele de aur după o singură jurizare. Claudiu Gherguț, Sous Chef la un restaurant cu o stea Michelin din Elveția este concurentul care a reușit să-i convingă pe chefi să pună pe masă cele mai râvnite cuțite din audiții.
Concurentul a reușit să-i cucerească pe jurați cu tehnicile, gustul și combinația originală de ingrediente din farfuria prezentată. Acesta a gătit file de barbun cu cu fenicul glasat cu gel de mandarine și sos din vin roșu și oase de pește.
Claudiu Gherguț, concurentul care i-a impresionat pe jurații emisiunii Chefi la cuțite, s-a născut în Brașov, dar a descoperit bucătăria în adolescență, când se afla în Italia. Ulterior, el a ajuns în Franța, loc în care și-a dat seama că gastronomia îl definește pe deplin. Mai mult, Claudiu are în CV și experiența din bucătăria unui restaurant cu o stea Michelin din Strasbourg, votat pe Tripadvisor cel mai bun restaurant din lume în anul 2018.