Conferință de presă Dan Petrescu, înaintea duelului CFR Cluj - CS Mioveni17Foto3Video© video.gsp.ro

Conferință de presă Dan Petrescu, înaintea duelului CFR Cluj - CS Mioveni

, 24 știri, 16 vizualizări

Dan Petrescu a declarat că adversara din partida de sâmbătă, CS Mioveni, nu a început bine sezonul, dar a precizat că este o echipă imprevizibilă și că se așteaptă la un meci complicat.

"Anul trecut am câștigat de două ori cu 1-0 meciurile cu Mioveni. Deci pentru noi urmează un meci foarte greu. Știm cine e antrenorul lor, știm ce joacă... suprinzător a fost doar scorul cu Hermannstadt, când a pierdut cu 0-3. Mioveni e o echipă imprevizibilă, care nu are așa mare presiune cred eu. Se știe că vor să se salveze de la retrogradare și că e liniște acolo. Ei nu au început sezonul bine, e adevărat, dar cine joacă cu CFR Cluj se motivează mai bine, e clar, se autodepășește pentru că joacă împotriva campioanei", a spus tehnicianul în cadrul unei conferințe de presă.

"Acum cred că toate echipele românești vor să se califice în grupele Conference League și abia apoi se vor concentra 100% la campionat. Și cred că văd și ei acum ce greu e să joci pe două fronturi. De aceea sunt convins că vor fi foarte multe schimbări în clasament până se va termina cu parcursul în Europa. Nu e vorba că e un avantaj pentru CFR, pe noi nu trebuie să ne intereseze de alții.