Conflict uriaș între Dan Petrescu și Louis Munteanu5Foto© hotnews.ro

Conflict uriaș între Dan Petrescu și Louis Munteanu

, 6 știri, 39 vizualizări

Conflict uriaș între Dan Petrescu și Louis Munteanu. CFR Cluj nu a putut obține mai mult de un rezultat de egalitate, 0-0, în deplasarea la Ploiești, unde gazdele au știut să închidă toate culoarele echipei lui Dan Petrescu și au ratat cea mai mare ocazie a partidei, prin fundașul Paui Papp. Dan Petrescu a început meciul fără cel mai în formă jucător român al momentului, atacantul Louis Munteanu.

Acesta a fost cel mai important element al naționalei de tineret, calificată la turneul final al EURO 2025, reușind să marcheze de trei ori în victoria din Muntenegru și apoi să ofere tot atâtea pase decisive în succesul decisiv contra Elveției, cu 3-1. Dan Petrescu și-a lăudat elevul în conferința de presă de la Ploiești, dar a spus că va analiza dacă îl va trimite de la început pe teren sau va intra pe parcurs.

”În opinia mea, Louis Munteanu a fost un adevărat căpitan în ambele meciuri. În primul a dat trei goluri și în al doilea trei assist-uri. Adică a demonstrat că merită să fie căpitan. A alergat peste 12 kilometri, nu știu dacă e pregătit pentru meciul ăsta care vine.