Conflictul nebănuit dintre Cătălin Scărlătescu și colegul său, Sorin Bontea. Antena 1 va difuza primele imagini23Foto© libertatea.ro

Conflictul nebănuit dintre Cătălin Scărlătescu și colegul său, Sorin Bontea. Antena 1 va difuza primele imagini

, 23 știri, 20 vizualizări

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au definitivat strategiile în funcție de amuletele pe care le deține fiecare în arsenal și așteaptă cu emoții să vadă cum vor acționa pentru prima dată în ringul confruntării concurenții aleși de ei și ce capacități de lideri au câștigătorii cuțitelor de aur. Este seara în care competitorii vor trăi pentru prima dată experiența pregătirii în echipă a unor farfurii în bucătăria Chefi la cuțite, unde limita de timp este apăsătoare, iar pretențiile Chefilor sunt uriașe.

Echipa lui Chef Bontea este reprezentată de culoarea roșie, cea a lui Chef Dumitrescu de culoarea gri, iar concurenții lui Chef Scărlătescu luptă pentru tunicile cu manșete negre. Miza acestei seri este una care va aprinde deja flacăra conflictului între cei trei ași ai gastronomiei. Fiecare dintre cei trei jurați vrea cu tot dinaindinsul să-i cucerească pe degustătorii din această seară: este vorba despre foștii concurenți de la America Express. Voturile lor vor decide echipa câștigătoare, celelalte două echipe intrând la un duel în urma căruia un concurent va fi eliminat din competiție.

Presiunea de la bancurile de lucru se va simți din plin încă de la primul battle, discuțiile dintre cei trei jurați pornind de la o decizie a lui Cătălin Scărlătescu. ”N-ați vrea să mă mut pe Lună ca să vă fac vouă loc să trăiți?! Sunt foarte supărat pentru că veniți și dați în mine”, a declarat Chef Scărlătescu. ”Gata, m-am enervat.