Copilă de 11 ani din Neamț, obligată să se prostitueze de trei persoane. Micuța ar fi fost racolată prin metoda loverboy4Foto© stirileprotv.ro

Copilă de 11 ani din Neamț, obligată să se prostitueze de trei persoane. Micuța ar fi fost racolată prin metoda loverboy

, 5 știri, 0 vizualizări

"La data de 26 septembrie 2024, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, de 16 și 62 ani și a unei femei, de 33 de ani, cercetate pentru trafic de minori, viol săvârșit asupra unui minor, în formă continuată și pornografie infantilă.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada februarie - aprilie 2024, minorul de 16 ani, profitând de starea de vădită vulnerabilitate în care s-ar fi aflat o victimă minoră (11 ani ), ar fi recrutat-o prin metoda loverboy și ar fi transportat-o în diverse locații determinând-o să întrețină relații sexuale contra cost cu mai mulți bărbați", transmit autoritățile.

Sumele de bani obținute de minoră ar fi fost însușite integral de acesta. Ulterior, în intervalul mai - septembrie 2024, femeia cercetată în cauză ar fi racolat aceeași victimă minoră, pe care ar fi adăpostit-o în apartamentul său, facilitându-i practicarea prostituției.