Corpul de control trimis la Arhitectură. Sute de candidați admiși și apoi respinși acuză că notele au fost măsluite7Foto© stirileprotv.ro

Corpul de control trimis la Arhitectură. Sute de candidați admiși și apoi respinși acuză că notele au fost măsluite

, 9 știri, 29 vizualizări

Este scandal după examenul de admitere la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București. Ministrul Educației, Ligia Deca, a trimis Corpul de contro ldupă erorile înregistrate la afișarea rezultatelor la admiterea la Facultatea de Arhitectură, în urma cărora mai mulți candidați declarați inițial admiși s-au trezit ulterior că au picat examenul.

Eroarea de procedură la afișarea rezultatelor la Arhitectură, care a afectat clasamentul candidaților, a stârnit nemulțumiri în rândul candidaților și părinților acestora.

Reprezentanții Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din Capitală au anunțat în urmă cu o zi că a fost eliminată eroarea de procedură constatată la admiterea din acest an, iar clasamentul, rezultat în urma analizării contestațiilor depuse, publicat marți, reflectă ierarhia corectă a candidaților.