Costel Corduneanu ar fi împlinit astăzi 55 de ani. Mesajul sfâșietor transmis de Adrian “Beleaua” Corduneanu2Foto© romaniatv.net

Costel Corduneanu ar fi împlinit astăzi 55 de ani. Mesajul sfâșietor transmis de Adrian “Beleaua” Corduneanu

, 4 știri, 14 vizualizări

Costel Corduneanu a murit în urmă cu o săptămână, în urma unor grave probleme de sănătat cu care se confrunta. Familia liderului interlop este îndurerată din cauza pierderii enorme. Ieri, la numai câteva zile după ce fostul sportiv a fost condus pe ultimul drum, fratele său, Adrian „Beleaua”, a transmis un mesaj dureros pe rețelele sociale.

Adrian a dezvăluit că, în data de 23 aprilie, Costel Corduneanu și-ar fi sărbătorit ziua de naștere. Acesta ar fi împlinit vârsta de 55 de ani, dar s-a stins din viață cu puțin timp înainte. Fratele său mai mic i-a transmis un mesaj, vizibil îndurerat, în care a mărturisit că în ziua în care ar fi trebuit să-i ureze „La mulți ani!”, nu-i poate spune decât „Dumnezeul să-l ierte!”.

„Cu regret și cu durere în suflet, azi era și ziua de naștere a fratelui meu, Costel. Uitați, din păcate, necazul. Îl pup, l-am iubit, îl iubesc și îl voi iubi toată viața. (…) Frate, în loc să îți zic „La mulți ani!”, zic ”Dumnezeu să te ierte, frate”. Te iubesc maxim posibil și te iubim cu toții, inima noastră”, a spus Adrian „Beleaua”, în mediul online.