Cristian Cioaca isi lanseaza cartea. Informatii fara precedent despre disparitia Elodiei3Foto© hotnews.ro

Cristian Cioaca isi lanseaza cartea. Informatii fara precedent despre disparitia Elodiei

, 5 știri, 0 vizualizări

Precum mulți dintre cei care petrec câțiva ani în spatele gratiilor, Cristian Cioacă se pregătește să își lanseze propria carte. Se pare că anii pe care i-a stat în închisoare i-au adus inspirație, iar acum bărbatul este în căutarea unei edituri care să îi publice cartea autobiografică. În cartea pe care urmează să o lanseze, fostul polițist împărtășește partea lui de adevăr referitoare la dispariția fostei sale soții, avocata Elodia Ghinescu.

În anul 2014, Cristian Cioacă era condamnat la 16 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu. De asemenea, tot atunci, judecătorii l-au obligat să plătească suma de 135.000 de lei, reprezentând cheltuielile judiciare efectuate de Parchet în timpul urmăririi penale în dosarul de omor. Cazul lui Cristina Cioacă a fost unul fără precedent în sistemul judiciar din România, căci inculpatul a fost condamnat la închisoare fără ca trupul neînsuflețit al celei pe care se presupune că ar fi ucis-o să fie găsit.

Așa cum spuneam, Cristian Cioacă se pare că are planuri mari de viitor și vrea să aducă în fața oamenilor partea sa de adevăr. Fostul polițist își lansează o carte autobiografică, iar potrivit declarațiilor făcute de mama sa volumul va fi disponibil pe piață, cel mai probabil, în prima parte a anului viitor.