Cristian Neacșu completează distribuția serialului original Iubire cu parfum de lavandă, de la Antena 14Foto© libertatea.ro

Cristian Neacșu completează distribuția serialului original Iubire cu parfum de lavandă, de la Antena 1

, 4 știri, 0 vizualizări

Serialul, care va avea premiera pe 31 octombrie și va fi difuzat în fiecare joi și vineri, la Antena 1, aduce în prim-plan povestea a doi oameni care provin din lumi total diferite, dar care ajung să se întâlnească și să se îndrăgostească, în ciuda diferențelor sociale dintre ei.

Absolvent al Universității Hyperion la clasa prof. univ. Maia Morgenstern, Cristian Neacșu și-a început activitatea artistică la Teatrul Podul, cu roluri importante în spectacole semnate Cristina Bilciu. A urmat apoi colaborarea cu Teatrul Masca și cu Teatrul Stela Popescu. Mai mult, Cristian și-a completat activitatea în domeniul artistic și în afara scenei fiind regizor de dublaj pe proiect la Audio Design Digital Art.

Totodată, încă de la vârsta de 18 ani, Cristian Neacșu este actor de dublaj. De curând, telespectatorii l-au putut urmări și în rolul lui Marius Roșu, în comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. În serialul original „Iubire cu parfum de lavandă”, ce va avea premiera pe 31 octombrie, la Antena 1, Cristian Neacșu îl va interpreta pe Ciprian, polițistul din satul idilic Podișor.