Cristian Popescu Piedone nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei9Foto© romaniatv.net

Cristian Popescu Piedone nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei

, 13 știri, 18 vizualizări

„Îmi pare rău pentru familia mea, pentru copiii și nepotii mei care au fost hărțuiți, batjocoriți. Îmi pare rău pentru Nicușor Dan și Gabriela Firea. Cei care și-au făcut calcule politice privind retragerea mea din competiția electorală. Îmi pare rău pentru toate ofertele de a renunța la această bătălie electorală. Îmi pare rău pentru partidul pe care astăzi îl reprezint și l-am reprezentat cu cinste, PUSL”, a spus Piedone într-o conferință de presă organizată din scurt.

„Dar la un moment dat trebuie să te gândești la viitorul tau, la mai binele bucureștenilor. De aia astăzi vă anunț cu regret pentru unii, dar cu fericire pentru alții. Au dat toți joia retragerii lui Piedone. Nu, Cristian Popescu nu se retrage. Merge la bătălie”, a adăugat el.

Cristian Popescu Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei pe 19 aprilie și a susținut că va câștiga alegerile cu 42%, ca reprezentant al PUSL, dar în acel moment nu se știa că PSD și PNL îl vor retrage pe Cătălin Cîrstoiu și vor merge cu candidați separați.