Cristina Cioran și iubitul Alex Dobrescu s-au împăcat3Foto© romaniatv.net

Cristina Cioran și iubitul Alex Dobrescu s-au împăcat

, 5 știri, 12 vizualizări

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși împreună, în club, după despărțire. Cristina Cioran a fost surprinsă în timp ce se ținea de mână cu Alex Dobrescu într-un club din București. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc!

În urmă cu câteva săptămâni, cei doi nu voiau să audă unul de altul și se „atacau’ în mediul online. Mai mult decât atât, scandalul de pe Internet a trecut și în plină stradă. Cu toate astea însă, recent au fost văzuți împreună într-un club din București. Nu doar că tatăl fiicei vedetei a luat-o de mână pe aceasta, ci ar și fi plecat împreună.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși împreună, în club, după despărțire. Cristina Cioran și tatăl fiicei sale au ales să își spună adio în urmă cu mai multe săptămâni. S-au certat și și-au adresat cuvinte dure, însă nu pentru mult timp. Scandalul a luat sfârșit și niciunul dintre ei nu mai voia să pună varianta împăcării în relația lor, nici de dragul copilului care-i unește. Ei bine însă, recent se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură.