Cristina Cioran, victorie în fața fostului iubit! Cererea de prelungire a ordinului de restricție i-a fost acceptată8Foto2Video© bzi.ro

Cristina Cioran, victorie în fața fostului iubit! Cererea de prelungire a ordinului de restricție i-a fost acceptată

, 8 știri, 15 vizualizări

În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Cioran a cerut un ordin de protecție împotriva lui Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale. A susținut că acesta a fost agresiv cu ea, sub privirile fetiței lor de nici trei ani. Înainte ca ordinul să expire, el a mers la casa vedetei și a ajuns pe mâinile poliției.

Ulterior ordinul de restricție a expirat, vedeta a cerut prelungirea lui, însă nu i-a fost aprobat. Înarmată cu mai mulți avocați, Cristina Cioran i-a deschis proces lui Alex Dobrescu. Ieri s-au întâlnit în sala de judecată, unde, înainte să intre, bărbatul s-a dezbrăcat la bustul gol.

Intrați în sala de tribunal, Cristina Cioran susține că Alex Dobrescu a încercat să o intimideze. „Asta e o chestie, noi am avut înfățișarea la ora 13.00. La 10.30 îmi trimite un video și îmi zice că se pregătește și se dădea cu ruj, unul roșu. Mi-a dat 500 de mesaje. Trebuie să fie o conduită.