Cristina, de la Insula Iubirii, față în față cu Diandra, ispita care i-a arătat realitatea sumbră din relația ei, în acestă seară32Foto© cancan.ro

Cristina, de la Insula Iubirii, față în față cu Diandra, ispita care i-a arătat realitatea sumbră din relația ei, în acestă seară

, 32 știri, 30 vizualizări

Pentru cuplurile curajoase care participă la „Insula Iubirii”, difuzată luni, marți și miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cel mai exigent test de fidelitate a trecut deja de jumătate și pentru unii a devenit aproape insuportabil. Descoperirile despre parteneri îi surprind și îi doare zilnic, iar provocările sunt atât de intense încât cuplurile sunt mereu pe punctul de a ceda.

Copleșită de evidentul apropiere dintre Andrei și ispita Diandra, Cristina resimte tot mai acut durerea de a-i vedea pe soțul ei și ispita preferată comportându-se ca un cuplu în faza de flirt. Tensiunea va atinge apogeul în cadrul bonfire-ului special, difuzat în această seară la Antena 1, care va aduce pentru prima dată față în față pe Cristina și ispita care i-a dezvăluit realitatea sumbră a relației ei. Reacția Cristinei va fi dezvăluită în cele mai recente episoade ale emisiunii „Insula Iubirii”, la Antena 1.

„Am venit aici pentru Cristina, să o invit într-un club exclusivist, la o ceremonie a focului specială. Este de datoria mea să discutăm puțin, ca să înțelegi mai bine stadiul în care te afli acum!”, au fost cuvintele adresate de Radu Vâlcan, atunci când și-a făcut apariția în vila fetelor.