Cu cât vinde Gabriela Cristea faimoasa ciocolată de lux ”Dubai”5Foto1Video© money.ro

Cu cât vinde Gabriela Cristea faimoasa ciocolată de lux ”Dubai”

, 5 știri, 25 vizualizări

Cunoscută pentru cariera sa în televiziune, vedeta a decis să exploreze un nou domeniu, gastronomia. Și-a lansat propria linie de dulciuri artizanale, printre care se află și faimosul desert „Ciocolata Dubai”. Sortiment ce face senzație în România. Ciocolata a devenit rapid virală, câștigându-și popularitatea pe rețelele de socializare. Fapt ce a convins-o pe starletă facă și ea propria variant. Însă prețul piperat al produsului atrage și el atenția.

Cu cât vinde Gabriela Cristea faimoasa ciocolată ”Dubai”. Noul desert pe care vedeta îl promovează este inspirat de popularul „Dubai Chocolate”, un produs care a devenit viral pe internet. Rețeta originală a fost creată de influencerița Sarah Hamouda, care a conceput desertul în perioada sarcinii sale. Aceasta a povestit cum dorința de a găsi ceva unic și deosebit, cu arome nostalgice, a dus la descoperirea acestei combinații de ciocolată belgiană, kataif și pastă de fistic.

Gabriela Cristea (49 ani) a decis să preia această rețetă și să o adapteze, oferindu-i un caracter exclusivist, cu ingrediente atent selecționate și o prezentare spectaculoasă. „Ciocolata Dubai” realizată de Cristea este destinată iubitorilor de lux, iar prețul reflectă calitatea premium a ingredientelor folosite.