Cu ce se ocupă Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan. Milionarul, care e mai mic cu 8 ani decât impresara, are succes în afaceri5Foto© puterea.ro

Cu ce se ocupă Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan. Milionarul, care e mai mic cu 8 ani decât impresara, are succes în afaceri

, 5 știri, 67 vizualizări

Anamaria Prodan (50 ani) și Laurențiu Reghecampf (47 ani) sunt în plin proces de divorț. Numai că, asta nu o împiedică pe fiica Ionelei Prodan să trăiască o nouă poveste de iubire. Impresarul FIFA a mărturisit că Flavius Nedelea (42 ani) este bărbatul care o cucerit-o și pentru care îi este recunoscătoare lui Dumnezeu.

Flavius Nedelea este un succes om de afaceri, care deține un hotel chiar în Centrul Vechi, locație unde a fost surprins alături de Anamaria Prodan. Pe lângă asta, acesta mai construiește și un complex exclusivist în Delta Dunării, potrivit sportbull.

„Despre Nedelea se zice că ar fi ’baron’ de Tulcea și, după ce a trăit mulți ani în Constanța, ar fi monopolizat piața imobiliară alături de fostul primar Radu Mazăre. E mare amator de lux și deține un business cu iahturi în Europa.