Cu ce se ocupă Petre Roman acum. Ce a ajuns să facă fostul premier al României la 78 de ani4Foto© romaniatv.net

Cu ce se ocupă Petre Roman acum. Ce a ajuns să facă fostul premier al României la 78 de ani

, 5 știri, 46 vizualizări

Petre Roman, unul dintre cei mai proeminenți politicieni ai anilor ’90 și fost premier al României imediat după Revoluția din 1989, a ajuns la vârstă de 78 de ani. Deși s-a retras de mult din viața politică, numele său continuă să fie prezent în atenția publicului, atât prin viața personală, cât și prin activitățile profesionale pe care le desfășoară. Iată cum a ajuns acesta să își câștige banii!

Spre deosebire de mulți alți pensionari, el nu are motive de îngrijorare, căci pensia lui îi asigură un trai confortabil. Cu toate acestea, Roman nu s-a retras complet din viața profesională. Chiar dacă beneficiază de o pensie substanțială, el continuă să fie activ în domeniul său, mai ales pe plan internațional, unde își pune în practică abilitățile și experiența de-o viață. Tatăl Oanei Roman rămâne astfel conectat cu profesia sa, oferindu-i și o sursă suplimentară de venit.

După o carieră remarcabilă în politică, Petre Roman s-a concentrat pe alte domenii, inclusiv învățământul universitar. În ciuda vârstei sale, el continuă să activeze ca profesor universitar la o instituție prestigioasă din Geneva, Swiss UMEF (University of Management, Economics and Finance).