Cu mama în Consiliul de Administrație al SRTv, Sebastian Felix Țopescu primește o emisiune la TVR. Ce buget va avea emisiunea6Foto© libertatea.ro

Cu mama în Consiliul de Administrație al SRTv, Sebastian Felix Țopescu primește o emisiune la TVR. Ce buget va avea emisiunea

, 7 știri, 29 vizualizări

Sebastian Felix Țopescu activează atât în zona de fashion, cât și cea de divertisment și online. El va fi prezentatorul unei noi emisiuni în grila TVR. Comitetul Director al SRTv a aprobat de curând realizarea emisiunii „Creatorul de vise”, care își propune să „încurajeze oamenii să viseze și să-și urmărească visele până la capăt, chiar dacă ar fi doar pentru o singură zi”.

Mai mult, „fiecare om are o poveste a lui și numai a lui, chiar și vedetele au povești, secrete, vise, dorințe neîmplinite, aspirații. Emisiunea își propune să-i ajute timp de 24 de ore să trăiască pe viu cea mai secretă dorință a lor”.

Emisiunea va avea 11 ediții cu durata de 48 de minute a unei emisiuni, iar titlul „Creatorul de vise” nu este cel definitiv. Viitorul show se va regăsi în grila de primăvară a postului public de televiziune și va putea fi urmărit pe TVR1, TVR Internațional și TVR Plus, fiind vizată de persoanele în vârstă de 18-35 de ani.