Cum a fost condamnat cu suspendare un bărbat care și-a șantajat, hărțuit, lovit și amenințat fosta iubită3Foto© stirileprotv.ro

Cum a fost condamnat cu suspendare un bărbat care și-a șantajat, hărțuit, lovit și amenințat fosta iubită

, 4 știri, 14 vizualizări

Ion M. este judecat, în principal, pentru faptul că și-a șantajat și hărțuit, în perioada ianuarie 2015 - mai 2016, pe fosta iubită. În această perioadă a amenințat-o cu săvârșirea de acte de violență și cu moartea, și, în plus, a urmărit-o, i-a supravegheat locuința și locul de muncă, solicitându-i să se întâlnească cu el în scopul reluării relației de concubinaj.

De asemenea, în perioada februarie 2015 - iulie 2015, bărbatul i-a trimis femeii în mod frecvent mesaje telefonice cu conținut injurios și cu referire la aspecte care să-i demonstreze victimei că este constant urmărită.

Procurorii au mai reținut faptul că la data de 24 mai 2015, Ion M. a intrat în curtea imobilului unde locuiește fosta sa concubină împreună cu părinții săi, fără a avea acordul acestora, iar la data de 10 iulie 2015, cu ocazia unei conversații în contradictoriu cu fratele tinerei l-a lovit cu pumnul în zona feței, cauzându-i leziuni traumatice care au avut nevoie de 4-5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.