Dacian Cioloș, mesaj pentru cei care i-au transmis că a fost atras într-o capcană prin desemnarea ca premier5Foto© observatornews.ro

Dacian Cioloș, mesaj pentru cei care i-au transmis că a fost atras într-o capcană prin desemnarea ca premier

, 15 știri, 80 vizualizări

Dacian Cioloș a scris pe Facebook că USR și-a asumat o situație de criză, prin faptul că a acceptat să formeze noua majoritate parlamentară, și a precizat că ideea că se câștigă timp printr-o astfel de nominalizare este o greșeală profundă.

"Am primit sute de întrebări și mesaje legate de nominalizarea mea ca premier în acest moment de criză. Cei care mi-au scris sunt îngrijorați că am fost atrași într-o capcană politică sau că mi s-a oferit această soluție pentru a mi se închide oportunitatea unei candidaturi prezidențiale. Îmi doresc să lămuresc această situație, pentru a nu continua speculații sau îngrijorări care nu-și au rostul.

Din perspectivă politică, trebuie să înțelegeți că suntem al treilea partid ca număr de mandate parlamentare, dar singurul care a prezentat o soluție politică la criza actuală. Nu suntem blocați în probleme interne, nu jucăm criza politică gândindu-ne la voturile de peste doi ani.