Daiana Anghel și Sorin Gonțea, față-n față cu cele mai mari temeri la Power Couple: „Ne-am depășit limitele”5Foto© a1.ro

Daiana Anghel și Sorin Gonțea, față-n față cu cele mai mari temeri la Power Couple: „Ne-am depășit limitele”

, 5 știri, 26 vizualizări

Daiana Anghel, beauty consultant cu o comunitate foarte puternică în social media, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea au intrat în competiția Power Couple România – La Bine și la greu conștienți de plusurile relației lor, dar și de minusurile care i-ar putea face vulnerabili. Însă pentru ei, acest risc asumat a făcut parte din farmecul acestei provocări de neratat.

”Nu e punctul nostru forte să memorăm datele importante ale relației”, a declarat Daiana, înainte de plecarea în Malta, recunoscând că nu ține minte nici data cununiei civile, nici pe cea a nunții cu Sorin. Cum s-au descurcat față-n față cu asaltul întrebărilor lui Dani Oțil, în focul solicitantelor probe, telespectatorii vor descoperi din 5 februarie, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

”Între noi lucrurile s-au construit în timp. Ne iubim foarte mult, dar a fost ceva ce s-a construit pas cu pas. Noi avem aproape 10 ani de când suntem împreună și încă sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celălalt”, a punctat Daiana.