Damian Drăghici și Vocea care îți cântă dorul și Wrs și Emilian sunt echipele care completează cast-ul sezonului 19 Te cunosc de undeva!5Foto© a1.ro

Damian Drăghici și Vocea care îți cântă dorul și Wrs și Emilian sunt echipele care completează cast-ul sezonului 19 Te cunosc de undeva!

, 5 știri, 16 vizualizări

Damian Drăghici și Vocea care îți cântă dorul și Wrs și Emilian, câștigătorii ultimului sezon al transforming show-ului de la Antena 1, sunt echipele care completează cast-ul sezonului 19 Te cunosc de undeva!. Aceștia vor concura alături de ADDA și Un artist niciodată trist și Codruța Filip și Inima petrecerii, Nicole Cherry și Poetul rapp și Amna și Milionara din Tenerife, dar și de CRBL și Vocea din online și Anca Țurcașiu și Rebelul cu inimă rock în show-ul ce va avea premiera sâmbătă, 1 aprilie, de la 20:00, la Antena 1.

Cunoscutul instrumentist, interpret și producător muzical Damian Drăghici va face echipă cu o persoană despre identitatea căreia telespectatorii vor afla momentan doar că are supranumele „Vocea care îți cântă dorul”. „Sunt artist, îmi place să mă joc! Și, mai mult de atât, îmi place să schimb jocul de fiecare dată.

Cu siguranță am emoții, pentru că, da, chiar nu știu la ce să mă aștept – Te cunosc de undeva! este categoric extrem de diferit față de orice lucru pe care l-am făcut până acum, dar toate aceste emoții sunt constructive. Sunt genul de emoții pe care le-am resimțit doar la primul meu concert cu Meditații Lăutărești, primul meu proiect cu vocea, primul meu proiect în care mi-am dat voie să fiu EU.