Dan Barna, implicat într-un accident rutier în București, în timp ce traversa strada pe o trotinetă electrică14Foto1Video© hotnews.ro

Dan Barna, implicat într-un accident rutier în București, în timp ce traversa strada pe o trotinetă electrică

, 22 știri, 74 vizualizări

Deputatul USR Dan Barna a fost implicat, vineri seara, într-un accident rutier, în București.

În timp ce traversa strada pe o trotinetă electrică, a fost acroșat de o mașină. Inițial, Dan Barna le-a spus polițiștilor că nu a fost rănit, și a refuzat să fie transportat la spital. După aproape două ore însă, el a mers la Spitalul Floreasca pentru îngrijri.

La miezul nopții, Barna a postat pe Facebook un mesaj în care a precizat că starea sa nu este gravă și le-a mulțumit medicilor și polițiștilor.

"Pentru că au apărut mai multe informații pe surse: în această după amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală. Mulțumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Mulțumesc, de asemenea, polițiștilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism și promptitudine", a scris Dan Barna, pe Facebook.