Dan Petrescu surprinde din nou înainte de derby-ul U Cluj - CFR Cluj! Ce a spus despre Eugen Neagoe13Foto2Video© onlinesport.ro

Dan Petrescu surprinde din nou înainte de derby-ul U Cluj - CFR Cluj! Ce a spus despre Eugen Neagoe

, 15 știri, 63 vizualizări

În runda a 15-a din Superligă, U Cluj va primi vizita rivalei CFR, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Cele două echipe s-au întâlnit și în grupele Cupei României, 1-1, iar Dan Petrescu (54 ani) a rămas impresionat de cum arată U Cluj. Totodată, antrenorul grupării din Gruia a mărturisit că a dorit să-l coopteze pe Eugen Neagoe (55 ani) în staff-ul său și laudă conducerea Universității pentru că l-au numit în funcția de tehnician.

„Antrenorul de la U Cluj e cel care a revitalizat echipa. Îl știu bine pe Neagoe, a făcut treabă peste tot, poate mai puțin la Dinamo, unde nici nu a fost lăsat.

De fapt, după ce a avut acele probleme grave, am vrut să-l iau în staff-ul meu, l-am sunat și l-am întrebat dacă vrea să vină alături de mine. Cea mai bună alegere a lui U Cluj a fost să-l aducă pe Neagoe la echipă”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului cu U Cluj.