Daniel Fenechiu îl critică pe Orban. În ce direcție bate vântul în PNL© romanialibera.ro

Daniel Fenechiu îl critică pe Orban. În ce direcție bate vântul în PNL

, 5 știri, 43 vizualizări

„Și eu constat ca și alții că în momentul de față există o anumită situație nu foarte fericită în partid, cu doi centri de putere. Pe de altă parte, constat că Florin Cîțu exercită o guvernare foarte bună, constat că vântul schimbării este destul de prezent în PNL și Florin Cîțu este o soluție de viitor mai bună decât actualul președinte, Ludovic Orban”, afirmă la RFI Daniel Fenechiu.

Întrebat dacă a ales să-l susțină pe Florin Cîțu și pentru că este nemulțumit de modul în care a negociat Ludovic Orban împărțirea ministerelor când s-a format coaliția, senatorul a răspuns: „Da, sunt multe lucruri care au contat. Fără discuție și ăsta a fost unul din elementele care a fost important, dar mai presus de orice, eu plec de la premisa că Orban a fost un prim-ministru bun, a fost un președinte care și-a făcut treaba. În momentul ăsta însă lucrurile arată că cea mai bună soluție pentru PNL este Florin Cîțu”.

Daniel Fenechiu respinge ipoteza potrivit căreia Orban a fost părăsit de liberali la momentul negocierilor pentru formarea coaliției, așa cum susține actualul lider al PNL.