Daniel Oprița, incidente cu un oficial al Petrolului: M-a înjurat, a spus că trebuia să mă dau la o parte6Foto© video.gsp.ro

Daniel Oprița, incidente cu un oficial al Petrolului: M-a înjurat, a spus că trebuia să mă dau la o parte

, 6 știri, 28 vizualizări

Daniel Oprița a fost extrem de nervos la finalul partidei de pe „Ilie Oană”. Antrenorul Stelei s-a certat cu fanii gazdelor și s-a plâns de atitudinea rivalilor. A dat și nume, susținând că directorul sportiv Claudiu Tudor i-a reproșat modul în care „militarii” au evoluat împotriva rivalelor Hermannstadt și Universitatea Cluj.

„Domnul Claudiu Tudor a început să mă înjure, că trag de timp, că trebuia să mă dau la o parte pentru că m-am dat cu Hermannstadt la o parte. Numai un om (n.r - duce degetul la cap) care probabil a trăit lucruri din astea poate să se gândească. Din cauza aia mi-a și părut rău că am pierdut la scorul ăla cu Hermannstadt.

Am încercat să jucăm și cu U Cluj, și cu Hermannstadt. Eu sunt prea ambițios, sunt corect și joc toate meciurile la victorie. Sunt supărat pentru meciul ăla, mă gândeam că unii oameni poate vor gândi în felul ăsta, dar asta a fost, poate au fost mai buni”, a spus Daniel Oprița, la Orange Sport.