Darren Cahill, reacție în cazul Simonei Halep: „Cred în ea mai mult ca niciodată”4Foto© libertatea.ro

Darren Cahill, reacție în cazul Simonei Halep: „Cred în ea mai mult ca niciodată”

, 5 știri, 27 vizualizări

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a transmis duminică, 23 octombrie, într-un mesaj-manifest pe Instagram, că are încredere în omul și sportivul alături de care a lucrat 6 ani. „Integritatea Simonei este ireproșabilă” și „onestitatea a fost întotdeauna cea mai mare putere și slăbiciune a ei” au fost caracterizările făcute de Cahill în scandalul de dopaj în care este implicată constănțeanca.

„Chiar dacă nu mai lucrez cu Simona, aș vrea să vorbesc despre persoana pe care o cunosc și despre sportivul cu care am lucrat timp de 6 ani. În primul rând, și cel mai important, nu există nicio șansă ca Simona să fi luat cu bună știință sau intenționat vreo substanță de pe lista interzise. Nici una. Zero”, și-a început australianul mesajul.

Și a continuat: „Este o sportivă care s-a stresat cu privire la orice îi prescria medicul (ceea ce s-a întâmplat rar) sau legat de orice supliment pe care l-a folosit sau pe care îl lua în considerare. Simona spunea «Vă rog, verificați de două ori, verificați de trei ori pentru a vă asigura că este legal, sigur și permis. Dacă nu sunteți siguri, nu iau»”.