David Popovici va concura la Campionatele Europene de înot în bazin scurt50Foto© gsp.ro

David Popovici va concura la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

, 98 știri, 19 vizualizări

Campionatele Europene în bazin scurt debutează marți la Otopeni. „Emoțiile sunt la cote maxime, dar mai e un pic de loc pentru momentele în care înoată sportivii noștri. Eu îmi doresc cât mai multe medalii, dar obiectivele se stabilesc împreună cu echipele și cu antrenorii celor care se califică. Momentan, doar un sportiv și-a pus ca obiectiv această medalie. E important că avem o echipă numeroasă, cu înotători de la 4 ani până la seniori, și important este ca ei să se simtă bine în acest bazin", a spus Camelia Potec.

România participă la această ediție cu 21 de sportivi, iar obiectivul îl reprezintă cucerirea unei medalii și atingerea unei alte finale. „Emoțiile vor fi mari, dar cel mai important este că s-au calificat, că intră în arena mare a seniorilor, și acest lucru se întâmplă în România. Sper să se simtă cum s-au simțit și la Campionatele Naționale. Pentru unii este un început care sper să fie de bun augur", a mai spus președinta FRNPM.

Luni, a avut loc conferința de presă tradițională înaintea unei astfel de competiții, iar dintre înotătorii români au participat David Popovici și Vlad Stancu. Ei au debutat împreună la o competiție de seniori în bazin scurt, acum doi ani, la Kazan. Acum vor înota la Otopeni.

Este o onoare pentru noi să organizăm în România o așa mare competiție!
Camelia Potec,
Cu David Popovici în frunte, România e gata de Europenele de la…
Cel mai bun lucru pe care pot să îl fac este să fiu bun, să înspir copii
David Popovici,
David Popovici: „Cel mai bun lucru pe care pot să îl fac este să fiu…