De ce amenință George Simion cu boicotarea alegerilor locale prin „gesturi extreme” ANALIZĂ3Foto1Video© romaniatv.net

De ce amenință George Simion cu boicotarea alegerilor locale prin „gesturi extreme” ANALIZĂ

, 13 știri, 8 vizualizări

Președintele AUR, George Simion, a declarat, marți, că partidul său ia în calcul boicotarea alegerilor locale, invocând necesitatea a două tururi de scrutin. Politologul Cristian Pârvulescu a afirmat AUR încearcă doar să facă puțin „spectacol” pentru că formațiunea „nu va obține rezultate bune”.

"Statul este capturat, având în vedere că proiectul de lege propus de AUR (n.r. alegerea primarilor și președinților de consilii județene în două tururi) (...) nu are șanse să fie adoptat în această legislatură, unde consilii județene, primării, justiție, servicii de informații, Curte Constituțională, Avocatul Poporului, toate sunt sub controlul partidului comasat.

Luăm în calcul și vom propune și altor forțe politice să boicotăm alegerile locale, într-o formă sau alta. Pentru că fără alegeri în două tururi nu există speranțe la a câștiga democratic, având în vedere felul în care, de la Alfred Simonis la toți ceilalți baroni PSD, primarii sunt cumpărați la bucată", a declarat George Simion, la o conferință de presă, la Palatul Parlamentului.

Suntem dispuși să facem gesturi extreme, dar democratice
George Simion,
AUR ia în calcul boicotarea alegerilor locale. George Simion: “Suntem…