De ce nu i-a invitat Iohannis pe Drula si George Simion la receptia de 1 Decembrie. ,,Vrea sa reduca cheltuielile dupa turneul african3Foto© realitatea.net

De ce nu i-a invitat Iohannis pe Drula si George Simion la receptia de 1 Decembrie. ,,Vrea sa reduca cheltuielile dupa turneul african

, 8 știri, 21 vizualizări

Președintele USR, Cătălin Drulă, a declarat luni că decizia președintelui Klaus Iohannis de a nu invita USR la recepția de 1 Decembrie arată "micime" din partea unui om de stat, relatează Agerpres.

"Ce să zic? Putem să glumim și un pic, aș fi zis un 'Hakuna Matata' - acesta pare să fie noul slogan. Asta arată, cumva, micimea unui om care ar fi trebuit să fie un mare om de stat. Nici anul trecut nu au lansat această invitație.

Pe vremea când era Iliescu președinte, în anii aceia înnegurați, în '90, avea bunul-simț să cheme liderii opoziției la o festivitate de zi națională, că nu e a lui, a lui Iohannis. Noi celebrăm România în fiecare zi, în sufletul nostru. O sărbătorim și de 1 Decembrie. Nu avem nevoie de festivitățile lui Klaus Iohannis.