Decizie surprinzătoare luată de soția bărbatului ucis de în Mario Iorgulescu în accidentul auto. “Mai bine mor!”4Foto© antena3.ro

Decizie surprinzătoare luată de soția bărbatului ucis de în Mario Iorgulescu în accidentul auto. “Mai bine mor!”

, 6 știri, 39 vizualizări

Decizie surprinzătoare luată de soția bărbatului ucis de în Mario Iorgulescu. Patricia Vicol, soția lui Dani Vicol, bărbatul ucis în accident, a reacționat cu indignare și determinare la vestea anulării condamnării definitive a lui Mario Iorgulescu. La doar 21 de ani, femeie  se confruntă cu tragedia de a crește singură doi copii mici după pierderea soțului ei.

Decizia de anulare a condamnării a fost un șoc devastator pentru familia Vicol, care credea că a obținut în sfârșit o formă de dreptate după ani de lupte în instanțe. Patricia Vicol este hotărâtă să ducă cazul la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) în speranța că va găsi justiția pe care nu a obținut-o în România.

„În continuare, că tot este liber, poate să bea, să se drogheze și să iasă la volan să mai omoare și pe alții. Eu să mă las bătută din să accept ideea că Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de pușcărie. Mai bine mor. Eu vreau să fac tot posibilul să merg și la CEDO, să merg oriunde posibil încât Mario Iorgulescu să nu scape de pușcărie”, a spus văduva lui Dani Vicol pentru SpyNews.