Declarațiile de încurajare ale lui Ovidiu Burcă înaintea barajului: „Cuvinte ca teamă sau frică nu există în vocabularul clubului Dinamo”14Foto© video.gsp.ro

Declarațiile de încurajare ale lui Ovidiu Burcă înaintea barajului: „Cuvinte ca teamă sau frică nu există în vocabularul clubului Dinamo”

, 17 știri, 27 vizualizări

„Am luptat foarte mult, știți foarte bine că atunci când am început treaba momentul ăsta părea la ani lumină. Dar ușor-ușor, cu foarte multe sacrificii, în primul rând datorită acestui grup minunat de băieți am reușit să ajungem aici. Am trecut prin foarte mult anul ăsta, dar iată că am ajuns în fața unui baraj în două manșe care ne poate duce acolo unde ne este locul, în prima ligă.

Suntem pregătiți, chiar dacă întâlnim o echipă de eșalon superior, cred că echipa a crescut foarte mult, exceptând ultimul joc, de la Iași, despre care n-aș vrea să vorbesc foarte mult, a fost un meci mai special. Dar am arătat foarte multe lucruri bune, cred că băieții înțeleg importanța momentului.

Cel mai mare atu e conexiunea pe care o avem cu suporterii, pe care am câștigat-o foarte greu, știți foarte bine de la ce dezamăgire enormă am plecat vara trecută și ușor-ușor i-am făcut să revină lângă clubul pe care-l iubesc. Asta tocmai datorită faptului că noi, aici, am fost optimiști, indiferent de momentele prin care am trecut am rămas pozitivi și încrezători că putem promova chiar din acest an.