Dennis Man ar fi putut părăsi FCSB pentru o sumă record, dar Gigi Becali a spus „pas”: „2Foto© sport.ro

Dennis Man ar fi putut părăsi FCSB pentru o sumă record, dar Gigi Becali a spus „pas”: „

, 6 știri, 49 vizualizări

Extrema roș-albaștrilor a înscris de nu mai puțin de 7 ori în ultimele 3 partide disputate, fiind crucial în jocul echipei, iar acest lucru i-a adus laude din partea lui MM. Oficialul de la FCSB a declarat că Man ar fi putut părăsi FCSB pentru o sumă record de transfer a Ligii 1, însă a dezvăluit că finanțatorul Gigi Becali a spus „pas” ofertelor venite pe numele lui Dennis, lucru de bun augur pentru tânărul fotbalist arădean.

„Dennis s-a maturizat mult. Nu a plecat deși au fost oferte și au fost oferte concrete, se bătea recordul din punct de vedere al sumei încasate de un club de fotbal din România, dar Gigi a considerat că nu este momentul să plece. Cred că și pentru Denis, la noi deja s-a verificat, este un câștig pentru că va pleca, atunci când va pleca, mai bine pregătit. Și fizic, și mental. Îi stătea foarte bine ieri cu banderola, cel puțin așa am văzut eu”, a spus Mihai Stoica, conform Telekom Sport.

Dennis Man a atras interesul unor echipe importante în ultimii ani. Fotbalistul a evoluat enorm în ultimele sezoane, devenind o piesă de bază în anturajul echipei, lucru care l-a propulsat pe radarul unor formații precum Norwich City, Feyenoord sau ȚSKA Moscova.