Deputatul Pavel Popescu a demisionat din Parlament, după ce Legislativul l-a validat în funcția de vicepreședinte al ANCOM3Foto1Video© money.ro

Deputatul Pavel Popescu a demisionat din Parlament, după ce Legislativul l-a validat în funcția de vicepreședinte al ANCOM

, 5 știri, 37 vizualizări

„Stimați colegi, îmi depun astăzi, după aproximativ 7 ani de zile, mandatul de parlamentar, îmi dau demisia din Parlamentul Românei și vreau să vă mulțumesc, în aplauzele colegilor de la AUR, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru suportul pe care mi l-ați oferit în acești ani de zile în trecerea unor legi importante pentru România și pentru toată munca colegilor din comisiile de specialitate cu care am colaborat excelent.

Vă urez mult succes și, în tot ceea ce înseamnă reglementare în comunicații, vreau să știți că aveți un om pe care vă puteți baza în următorii ani”, a declarat Pavel Popescu, în plenul de miercuri al Camerei Deputaților.

Camera Deputaților și Senatul i-au validat, marți, în plen reunit, pe Vlad Bontea și Pavel Popescu în funcțiile de vicepreședinți ai Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). Votul a fost secret cu buletine.