Detalii tulburatoare ies la iveala in cazul crimelor din Constanta. Cine erau Denisa si Delia, cele doua femei ucise de ,,Sacal11Foto© realitatea.net

Detalii tulburatoare ies la iveala in cazul crimelor din Constanta. Cine erau Denisa si Delia, cele doua femei ucise de ,,Sacal

, 13 știri, 67 vizualizări

Denisa, o tânără de 28 de ani din Timișoara, și Delia, de 34 de ani, din Tulcea, au fost găsite moarte în circumstanțe tragice. Trupul Denisei a fost descoperit pe un câmp în apropiere de Sinoie, iar Delia a fost găsită fără viață într-un apartament din Mamaia. Ancheta relevă că Denisa, care avea un copil de 5 ani, a fost ucisă pe 27 august, iar Delia pe 2 iulie. În ambele cazuri, „Șacalul” le-ar fi otrăvit sau drogat înainte de a le ucide.

Denisa fusese dată dispărută de familie cu două săptămâni înainte de a fi găsită. Un șofer a descoperit corpul acesteia pe marginea unui drum între Sinoie și Mihai Viteazu, la aproximativ 60 de kilometri de Constanța. Trupul tinerei fusese grav mutilat de șacali, după ce fusese aruncat în câmp. La mică distanță de locul unde a fost găsită, polițiștii au descoperit mașina ei, avariată în urma unui accident. Șoferul, „Șacalul”, era în spital, rănit grav.

Delia, în schimb, a fost dată dispărută pe 12 iulie, la zece zile după ce familia a pierdut contactul cu ea. A fost găsită moartă într-un apartament din Mamaia, fără semne vizibile de violență, însă toate bunurile ei și mașina dispăruseră. Ulterior, s-a constatat că autoturismul fusese vândut în Bulgaria.