Deznodământ surprinzător! Unde a fost găsită Nicoleta, românca dată dispărută în Turcia4Foto© cancan.ro

Deznodământ surprinzător! Unde a fost găsită Nicoleta, românca dată dispărută în Turcia

, 5 știri, 38 vizualizări

Nicoleta Melania Toma, femeia de 39 de ani din Argeș care a plecat în vacanță în Turcia cu o prietenă și a fost dată dispărută la nivel internațional, a fost găsită după o săptămână de căutări. Femeia a fost găsită tot în Turcia și din fericire se află în afara oricărui pericol. Familia acesteia se temea de un gest suicidal, căci Nicoleta suferă de depresie.

În data de 15 august, Nicoleta, împreună cu o prietenă, s-a cazat la un hotel din Istanbul, Turcia. Cele două se aflau în vacanță. Ulterior, în data de 17 august, femeia i-a spus prietenei sale că va lua un taxi pentru a face o plimbare prin oraș, însă nu s-a mai întors. În data de 19 august, Nicoleta a fost dată dispărută la nivel internațional. Locul în care a fost găsită i-a uimit pe oamenii legii.

După o săptămână de căutări, în care poliția din România a colaborat cu cea din Turcia, Nicoleta a fost găsită. Familia acesteia aștepta cu sufletul la gură vești de la oamenii legi, temându-se că aceasta ar fi putut să recurgă la un gest necugetat. Nicoleta nu se afla într-o stare prea bună și sufere de depresie, în urma divorțului de soțul ei, care a afectat-o destul de tare.