Dezvoltatorul imobiliar One United Properties achiziționează o clădire istorică din centrul Capitalei cu 4,9 milioane euro2Foto© capital.ro

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties achiziționează o clădire istorică din centrul Capitalei cu 4,9 milioane euro

, 4 știri, 8 vizualizări

One United Properties (BVB: ONE), unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, anunță achiziționarea unei clădiri istorice din București, în vederea transformării acesteia într-o nouă dezvoltare de lux a companiei. Clădirea achiziționată de One United Properties este situată în strada Georges Clemenceau nr. 2 din București, lângă Ateneul Român și va fi denumită One Athénée”, anunță compania.

Valoarea tranzacției se ridică la 4,9 milioane euro, iar valoarea brută de dezvoltare este estimată la 21 milioane de euro.

„Ne bucurăm de încheierea acestei tranzacții pentru o clădire cu o istorie aparte. În centrul orașului București există un număr important de clădiri istorice, abandonate și care necesită îmbunătățiri semnificative. Prin intermediul acestei dezvoltări vrem să readucem clădirii aprecierea de odinioară, adaptată noii realități. Obiectivele noastre pe termen lung au în vedere și astfel de dezvoltări, deoarece vrem să ne aducem contribuția la protejarea și regenerarea patrimoniului cultural din centrul Bucureștiului”, a declarat Victor Căpitanu, cofondator One United Properties.