Dilmele lui Radoi inaintea debutului la Craiova8Foto© onlinesport.ro

Dilmele lui Radoi inaintea debutului la Craiova

, 10 știri, 35 vizualizări

Universitatea Craiova a făcut un pas greșit în prima manșă din turul 3 preliminar Conference League. Oltenii au fost învinși de Zorya Luhansk, 0-1, la Lublin, în Polonia, și au reușit contraperformanță să nu trimită un șut pe poartă în dercursul celor 90 de minute.

Eșecul l-a costat pe Laszlo Balint (43 ani) postul. Antrenorul a mai rezistat doar un meci în campionat, 2-1 cu FCU Craiova, conducerea oltenilor numindu-l pe Mirel Rădoi (41 ani) noul tehnician al echipei.

„Chiar dacă am avut un singur antrenament, i-am simțit foarte motivați pe băieți. Probabil și schimbarea de antrenor i-a făcut să-și dorească să demonstreze. Cred că ne va aștepta un meci dificil. Statistica, jocul și rezultatul nu au fost pe placul nostru, dar cred că mâine seară se vor schimba lucrurile. Fiind o singură zi, foarte multe lucruri nu se vor schimba, nu putem să îmbunătățim mari lucruri”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă premergătoare meciului cu Zorya Luhansk, de joi, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro.