Din 15 iulie, 10 ispite feminine așteaptă să demaște cele mai ascunse trăiri ale concurenților Insula Iubirii5Foto© libertatea.ro

Din 15 iulie, 10 ispite feminine așteaptă să demaște cele mai ascunse trăiri ale concurenților Insula Iubirii

, 5 știri, 46 vizualizări

„Insula Iubirii” 2024 revine pe 15 iulie cu un nou sezon, difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20.30, la Antena 1 și aduce în atenția telespectatorilor noi ispite gata să demaște cele mai ascunse trăiri ale concurenților.

Pornind de la premisa #cineiubeștenulasă, cinci noi cupluri au luat decizia vieții lor și au decis să se supună celui mai dur test al relației, în cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări și tentații. Timp de 21 de zile, în cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanență celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentației să le distrugă relația, la „Insula Iubirii” 2024.

Anca Zoțoiu, 39 de ani, instructor cycling și make-up artist, a fost căsătorită timp de 15 ani, iar relația ei s-a încheiat cu o mare dezamăgire. Soțul a înșelat-o chiar cu nașa lor de cununie, iar din acel moment a decis să nu mai aibă încredere în oameni și să devină o femeie independentă. Vine la Insula Iubirii cu dorința de a ajuta femeile care sunt în situații similare cu cea prin care a trecut ea să vadă realitatea înainte de a fi prea târziu.