Din ce face bani ispita Diandra, cea care i-a spart casa lui Andrei Rotaru. Ea se lăuda că este designer, însă adevărul este altul3Foto© bzi.ro

Din ce face bani ispita Diandra, cea care i-a spart casa lui Andrei Rotaru. Ea se lăuda că este designer, însă adevărul este altul

, 4 știri, 34 vizualizări

Diandra Moga, în vârstă de 27 de ani, este ispita din cel de-al 8-lea sezon de la Insula Iubirii care a reușit să pună telespectatorii pe jar. Tânăra a reușit să-i „spargă” casa lui Andrei Rotaru, concurent al show-ului care a venit în Thailanda alături de soția sa, Cristina. Cei doi erau împreună de mai bine de 10 ani.

Nu de puține ori, ispita de la Insula Iubirii s-a declarat pasionată de modă și a dezvăluit că este și creatoarea unui brand de haine. Cu toate că pe rețelele de socializare se prezintă drept designer și stilist, de fapt, realitatea este alta.

Cu toate că Diandra susține că este creatoarea unui brand de haine, se pare că adevărul a ieșit la iveală. O internaută a analizat atent profilul de Instagram al ispitei de la Insula Iubirii și a reușit să vadă detaliile la care nimeni nu se aștepta.