Din ce în ce mai mulți români, interesați să cumpere proprietăți în Dubai4Foto© observatornews.ro

Din ce în ce mai mulți români, interesați să cumpere proprietăți în Dubai

, 5 știri, 27 vizualizări

„În ultimii ani, piața din România a fost invadată de oferte destinate românilor de a achiziționa proprietăți în Dubai. Pe fondul unor campanii susținute, efectele s-au văzut în creșterea cu aproximativ 35% a cererii pe acest segment, în ultimii 3 ani.

Interesant este faptul că, pe fondul interesului crescut de a deveni proprietari de case sau apartamente în Emiratele Arabe Unite, românii și-au diversificat căutările și acum numeroase cereri vin și pe zona spațiilor destinate clinicilor medicale sau zonelor comerciale, dovadă că românii investitori nu caută doar relaxare în această zonă, ci vizează să facă și business,” spune Cristina Stoian, expert imobiliar & CEO al agenției imobiliare Simple Choices, cu sediu în Dubai, într-un comunicat de presă.

Potrivit ei, cererea crescută pentru toate tipurile de imobile din EAU determină apariția unui număr mare de oferte către piața din România din partea a numeroase companii imobiliare, însă acest lucru crează situații în care românii primesc informații diverse și uneori eronate cu privire la oferta rezidențială din această locație.