Dinamo – Csikszereda, baraj pentru Liga 112Foto© video.gsp.ro

Dinamo – Csikszereda, baraj pentru Liga 1

, 18 știri, 14 vizualizări

Partida e programată de la ora 20:00 iar pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Din oferta de luni, 20 mai, am ales meciul Dinamo București – Csikszereda Miercurea Ciuc din barajul pentru Liga 1 și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului, am mizat pe un total de patru piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder activat cele mai jucate cote sunt în același loc.