Directoarea unei scoli din Suceava, acuzata de hartuire: M-a amenintat ca imi taie capul si mi-l infige in gard5Foto© stirileprotv.ro

Directoarea unei scoli din Suceava, acuzata de hartuire: M-a amenintat ca imi taie capul si mi-l infige in gard

, 6 știri, 30 vizualizări

Un alt scandal a izbucnit într-o unitate de învățământ din Suceava. De data aceasta, o profesoară o acuză pe directoarea școlii că ar fi fost agresivă fizic și verbal față de ea și că ar fi fost amenințată cu moartea. Victima a cerut ajutorul Poliției și s-a prezentat la spital. Atenție, urmează informații care pot afecta emoțional!

Un scandal de proporții a izbucnit la o școală din Suceava. Directoarea unității de învățământ este acuzată că ar fi avut un comportament deplasat față de un cadru didactiv. O profesoară ar fi fost agresată fizic și verbal de directoare.

Incidentul ar fi avut loc în urmă cu o zi, pe 13 iunie 2024, la Școala Gimnazială Zamostea, clasele I-VIII. Unitatea de învățământ se află în comuna Zamostea din județul Suceava. Potrivit informațiilor, cadrul didactic ar fi fost hărțuit și bătut de directoare. În plus, profesoara ar fi fost amenințată cu moartea.