Directorul Casei de Cultură a Studenților din Pitești a fost reținut pentru viol. Victima a fost bătută de soția bărbatului6Foto© puterea.ro

Directorul Casei de Cultură a Studenților din Pitești a fost reținut pentru viol. Victima a fost bătută de soția bărbatului

, 8 știri, 27 vizualizări

Fetita abuzata, Foto: Srdjan Randjelovic | Dreamstime.com

Directorul Casei de Cultură a Studenților din Pitești, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat preventiv pentru viol, fiind acuzat că timp de câteva luni a întreținut relații sexuale cu o fată de 16 ani. Dosarul împotriva bărbatului a fost deschis după ce soția bărbatului a bătut-o pe adolescentă, scrie News.ro.

Cercetările în dosarul deschis de polițiștii din Pitești au pornit, inițial, de la o sesizare a unei adolescente care a reclamat la Poliție faptul că a fost agresată fizic de o femeie.

”Ulterior, prin administrarea de probatoriu, polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru infracțiunea de viol asupra unui minor, constând în aceea că în perioada decembrie 2023 – mai 2024 un bărbat de 42 de ani din Pitești ar fi întreținut raporturi sexuale cu tânăra în cauză, abuzând de încrederea și autoritatea conferite de calitatea sa de director al unei instituții publice de educație non-formală, instituție unde minora frecventa mai multe cursuri”, au transmis, marți, reprezentanții Poliției Argeș, citați de News.ro.