Directorul general al Complexului Energetic Valea Jiului, Eusebiu Durbacă, a demisionat din funcție2Foto© jurnalul.ro

Directorul general al Complexului Energetic Valea Jiului, Eusebiu Durbacă, a demisionat din funcție

, 5 știri, 56 vizualizări

Eusebiu Durbacă și-a motivat demisia prin probleme de sănătate, explicând că a fost supus unei intervenții chirurgicale complicate, care a necesitat internarea sa în spital. Fostul director a subliniat că decizia sa nu are legătură cu perchezițiile recente efectuate de procurorii DIICOT Hunedoara la sediul companiei.

„Am luat această decizie după o perioadă de reflecție atentă și analiză a direcției mele profesionale și a priorităților personale. În ciuda speculațiilor care țin să asocieze lipsa vizibilității mele ca fiind generată de ultimele evenimente din cadrul CEVJ, vă asigur că motivul retragerii mele este datorat problemelor de sănătate cu care mă confrunt și din cauza cărora am fost supus, pe 7 iulie a.c., unei intervenții chirurgicale de bypass femuro-tibial, complicații post-operatorii făcând necesară internarea mea”, a declarat Eusebiu Durbacă.

Consiliul de Administrație al CEVJ l-a desemnat pe Adrian Drăghina, directorul Sucursalei Electrocentrale Paroșeni, să asigure interimatul conducerii executive până la organizarea unei noi selecții pentru ocuparea funcției de director general.