Discursul Mircea Lucescu în vestiar, după România - Lituania 3-15Foto1Video© video.gsp.ro

Discursul Mircea Lucescu în vestiar, după România - Lituania 3-1

, 8 știri, 17 vizualizări

Selecționerul Mircea Lucescu i-a felicitat pe jucătorii echipei naționale pentru că nu au cedat niciun moment și au obținut victoria la meciul cu Lituania, câștigat, luni, scor 3-1, în Liga Națiunilor. FRF TV a postat discursul selecționerului în vestiar după meciul de luni.

”De data asta, jucătorii care au intrat au salvat meciul și îi felicit. Bravo tuturor pentru că nu ați cedat niciun moment. Pentru că într-un joc ca ăsta, cu astfel de jucători, puteați să cedați. Puteați să cedați fizic și noi să pierdem meciul. N-ați cedat, cu mijloacele pe care le-ați avut, cu calitățile voastre fizice inferioare lor, ați făcut față.

V-ați bătut, v-ați sacrificat. Pentru mine este extraordinară această ultimă parte a jocului în care v-am văzut că nu acceptați să nu schimbăm rezultatul. Și ăsta e lucrul cel mai important într-o competiție: să nu acceptați înfrângerea, pentru că doare tare. Să nu o acceptați niciodată.Ați avut un final de meci electrizant, foarte bun. Vă felicit încă o dată pe toți, pe Mitriță în mod deosebit, pentru că aștepta și el să vină să marcheze. Vedeți ce înseamnă jucătorii de rezervă atunci când sunt pregătiți și dau un ajutor celorlalți.